KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

zupanja.org
 

Županja

 
Portal Županja Županja
Osvježeno
14:22
Lis
2018
03

Županja › Vijesti › Gradske vijesti ›  › KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

Županja Stipendija-811x184
Županja Obrazovanje-811x184
Županja Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator
 
 
Najnoviji videi
 
Županja Lea Dekleva - Jos sam tu Lea Dekleva - Jos…
Županja 500 dana novog rukovodstva HGK 500 dana novog rukovodstva…
Županja Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Županja Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Recepti
Mrki mufini - Županja, zupanja.org Mrki mufini
Ljubitelji gorke čokolade…
Zelene rajčice i lučice u octu - Županja, zupanja.org Zelene rajčice i lučice…
Simpatične male zelene…
Rajčice punjene paštetom i mozzarellom - Županja, zupanja.org Rajčice punjene paštetom…
Brojne su inačice punjenih…
Ljuta salsa - Županja, zupanja.org Ljuta salsa
Udružili se pelati,…
Igre, igrice
Scooby-Doo - Strašni dvorac - Županja, zupanja.org Scooby-Doo - Strašni…
Scooby Doo i ekipa
Super Mario Castle - Županja, zupanja.org Super Mario Castle
Super Mario avantura
Bubblez - Županja, zupanja.org Bubblez
Za one koji vole šarene…
Povezani članci
Trenutno nema povezanih sadržaja
Zadnje vijesti
REKLAMA

 
INFO

Vinkovci.hr

Vukovarsko-srijemska županija

Državna uprava za zaštitu i spašavanje

 
12
 
02.2018

KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

Postani i ti KulKreativac. Vrijeme je sad!
KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBAKul pong u novom projektu
 

Baš na svoj treći rođendan, KUL PONG KLUB iz Bjelovara kreće u javnost s još jednim projektom koji se već neko vrijeme kuha!

Ovaj put u isti lonac stavili smo nagrađivana djela naše članice, pongovke i kulerice Ree Ban, sve njezine slikovnice koje su nagrađene na državnom natječaju Moja prva knjiga te poznatu bjelovarsku Dizajnericu, kuharicu za web i grafiku Ivanu Ivanušec, čijom kuhačom KUL PONG postaje vizualno kvalitetniji ali i bogatiji za još jednog prijatelja i partnera.

Dizajnerica i Kul Pong Klub pokreću jedinstveni program VIRTUALIZACIJE I WEB DOSTUPNOSTI DJEČJIH SLIKOVNICA. Naša članica Rea Ban prva je dobila priliku da ju na webu prikažemo kao mladu autoricu. Time želimo i ostalu djecu i mlade inspirirati da nam se priključe. Najprije u postavljanju njihovih već gotovih djela, ali i da u sklopu virtualizacije krenemo sa svojim radionicama na kojima bi osim kreiranja vlastitih bajki djecu, i sve koji to žele, educirali o sigurnosti na internetu, naučili ih da se isti može koristi za kreativnost, da se virtualni svijet i društvene mreže mogu pametno koristiti. Želimo im pokazati da i oni mogu dizajnirati svoj svijet te da naša kreativnost ne mora doma skupljati prašinu. Svi imaju šansu biti autori kao i čitati djela ostale djece te tražiti inspiraciju u njihovoj kreativnosti. Time ih želimo potaknuti da istražuju, stvaraju. I što više vremena razvijaju svoju kreativnost manje će biti izloženi lošim sadržajima, bit će u manjoj opasnosti kojoj su danas izloženi na društvenim mrežama i u digitalnom dobu.

Programom smo predvidjeli razne kreativne radionice na kojima će djeca uz razne mentore, učitelje, profesore, volontere dobiti priliku za edukaciju u području koje ih zanima, ali i sudjelovati direktno kao autori ili suradnici kluba.
Predvidjeli smo i akciju ''prepoznavanja'' talenata i određenih afiniteta djece i mladih te usmjeravanje istih u ispravnom smjeru, više edukacije za željeno područje interesa. Predviđena su također i gostovanja poznatih kreativaca.

Mogući su individualni i grupni satovi budući da roditelji iako žele ne mogu sve sami, a mi smo tu da im pomognemo, što sa ponudom zanimljivih sadržaja i raznih alata kojima se njihova djeca mogu izraziti, što sa pronalaženjem nečeg zanimljivog za njihovu djecu ako to oni već sami nisu otkrili. Moramo s vama podijeliti i plan da pomažemo i u daljnjem razvoju mladih autora jer možda trenutnu volju i talent možemo razviti u nešto stvarno trajno i razviti kvalitetnu osobu za budućnost.

Program je, kako bi se mogli uključiti svi, zamišljen za početak u vikend terminima. Važno nam je da se i djeca koja preko tjedna imaju zatrpan raspored mogu uključiti, biti kreativna i stvarati pored svojih postojećih aktivnosti. Ideja je i djeci sportašima otkriti svijet kreative za koji su zakinuti jer vrijedno treniraju i organizirati im predavanja u skladu s njihovim obavezama.

Rezultat suradnje Dizajnerice i Kul ponga je platforma za mlade autore koja može biti odskočna daska, prolazni peron ili mjesto dobre zabave a mi vam obećavamo puno smijeha, edukacije i kreativu na tone.

Dok se vi nestrpljivo pitate što je to sve u našem loncu kreative prva slikovnica Nebeski orkestar već je  puštena u svijet internetskog bespuća i baš se veselimo što s ovom divnom pričom otavarmo ovaj projekt za javnost.

PROLISTAJTE NEBESKI ORKESTAR

 

 

Moramo se posebno zahvaliti i književnici SILVIJI ŠESTO koja je napisala recenziju za slikovnicu i prepoznala naš projekt kao nešto dobro i kvalitetno. Posebno nas veseli njezina podrška s obzirom da znamo da je i ona poput Ree prvo bila stolnotenisačica a danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih književnika za sve uzraste. Vjerujemo da će biti prilike da ju i Vi upoznate u sklopu našeg programa kreativnosti. Uz Silviju podrška stiže i sa drugih adresa no nećemo vam sve otkriti odmah :)
Pozivamo također i sve koji su zainteresirani za uključenje u realizaciju ovog projekta i misle da mogu pridonijeti da nas što prije kontaktiraju:

web:  kul pong klub
email:  kulpongklub@gmail.com
mob:  095 918 6788

Zainteresirani malci, školarci, mladi autori i svi željni novih znanja i stvaranja - JAVITE SE SAD - i krenite u ovu našu avanturu kreativnosti. Jedini uvjet je da želite i možete učiti i družiti se!

Prijavite se naučite, razvijajte sebe i druge, budite maštoviti kreativni i uspješni!

Ne morate više sami, sad imate NAS!

Autor: IZHR 4.0http://kul-pong-klub.hr/ + https://dizajnerica.hr/
  • Županja Kul pong u novom projektu

 

Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
Županja
 
Sveta tri kraljaNova godinaSveti StjepanBožićDan svih svetihDan neovisnostiDan domovinske zahvalnostiDan državnostiDan antifašističke borbeTijelovo
 
zupanja.org preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - zupanja.org
 
 
Sviđa li Vam se novi izgled portala?
  •   Da
  •   Ne
 
 
GOOGLE REKLAME
 
REKLAME

 

 
Bangood300

 

 

Županja › Vijesti › Gradske vijesti ›  › KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA